Part i Recent nascut

Part i Recent nascut:

L’oportunitat de perpetuar un moment tan efímer és el que em va dur a professionalitzar-me com a fotògrafa.

Instants íntims, foscos, nuus, llargs… En aquest moment sorgeix tota la potència que portem a dins, la transformació en el part és meravellosa, captar aquest moment i veure com connecteu amb la mamífera que portem dins és brutal.

Acompanyo els parts amb molta cura, distància i calma.

Entrego el total de les fotografies editades juntament amb un petit muntatge de 5′ que inclou fotografia i vídeo.

*Fotografia de parts Barcelona

L’art de captar un moment i transmetre el sentiment sempre sota una perspectiva respectuosa i gens invasiva.

Una persona acabada de néixer, una vida sencera a les teves mans que es desviu per la teva pell, per la teva olor, per la teva veu, en definitiva: per tu. Entenc que la necessitat de vincle en la immediatesa del part és visceral, per aquest motiu els nadons no es separen en cap moment de vosaltres, de fet en tota la sessió fotogràfica podeu mantenir el contacte amb el nadó.

No hi ha millor embolcall que els vostres braços.

L’estudi es trasllada a casa vostra.

Com a mare conec els revolts del puerperi, per tant recomano sempre fer la sessió a casa. Els beneficis són més alts per a la mare i el nadó ja que comporta no sortir de la zona de confort. Sense pressa, plegats aconseguirem una sessió ben dolça.

Tindreu fotografies lifestyle a la vostra llar i fotografies una mica més planificades en fons blanc o negre (en funció de la llum de la casa) i fotografies del vostre nadó/nadons sols.

*Sessió New Born a domicili

Molt important: No alterar ritmes.

Sóc jo la que s’ha d’adaptar als vostres horaris, als seus horaris. No cal adaptar els àpats ni descans del nadó. Ell/ella (ells/elles) han de marcar el rime.  Evito manipular als nadons. No faig postures que posin en risc la seguretat de l’infant, no fem servir xumet a les sessions (exceptuant que hagueu decidit fer-l’ho servir) ni separem al nadó dels pares.


Sessió a domicili

A la sessió pot participar tot el nucli familiar. I tenen una duració aproximada d’una hora.

3 respuestas a «Part i Recent nascut»

  1. Pingback: buy links
  2. Pingback: LOTTO88WIN

Los comentarios están cerrados.