Sessions d’embaràs

 

Sessions d’embaràs:

Crec que quan una dona es queda embarassada torna a néixer, dona igual quants cops en la seva vida vegi un positiu en un test, sempre ens transformem, sempre creixem, sempre hem d’estar obertes a estimar, estimar-nos i aprendre.

Fotografiar aquest moment ens permet recordar sempre la capacitat que tenim com a dones per a crear vida, veure com el nostre cos es transforma és meravellós. La sessió és plenament vostra per tant podeu personalitzar-la tant com vulgueu així com la resta de les meves sessions. Benvingut tot allò que us representa.

Aquestes sessions representen un 60% de les sessions totals de l’exercici anterior, la majoria d’elles contractades juntament amb la sessió de recent nascut. Crec que és allò més dolç que puc fer, i si ens acompanyen germans i mascotes ja em desfaig, literalment.

Sentiu-vos dons plenament lliures per a capturar al llarg d’una estona la vostra futura família. Instruments, samarretes de fútbol… la sessió és vostra.

La maternitat és una assignatura pendent en molts àmbits, a Raima Fotografia entenem la maternitat des d’una perspectiva feminista.

Per escollir l’espai no cal trencar-se gaire el cap, jo disposo de localitzacions que se que funcionen però estic oberta a arribar a allà on sigui especial per a vosaltres. El banc on us vau fer el primer petò, l’espai on aneu a passejar a diari, el poble on heu crescut…

M’agraden les sessions amb roba de carrer, em sembla el més natural. En funció de l’època de l’any, el lloc i l’hora de la sessió escollirem una paleta de colors o altre, us dono un cop de mà 😉

El dia de la sessió jo portaré la roba com a proposta per a la mare i podeu escollir lliurement si la feu servir o no.

Es fan entre la setmana 29 i 34 (aprox).
No et perdis els packs a l’apartat de preus.

 

 

11 respuestas a «Sessions d’embaràs»

  1. Pingback: link
  2. Pingback: quik
  3. Pingback: ai nude
  4. Pingback: bola808

Los comentarios están cerrados.